Supply Chain Coördinator APPLY BELOW

Roosendaal
Full time

Ben jij een pure Supply Chain coördinator, welke de logistieke besturing overziet? En werk jij graag aan continue verbetering in de Supply Chain van een fashion retail organisatie? Dan is deze vacature Supply chain coördinator iets voor jou!

OVER DSTREZZED

Het is 2010 en de wereld van de detailhandel is van koers veranderd met de fast fashion monobrands. Na meer dan twintig jaar ervaring in de modebranche ziet Eric Aarden dat onafhankelijke winkeliers het moeilijk hebben en niet met het tij mee kunnen. Hij ziet een gat in de markt waar hij een goed product met een grote marge kan creëren en daarmee de winkeliers een reddingsvlot kan geven. Hij zegt hen: geen stress, we doen het samen.

Het Dstrezzed netwerk creëert een broederschap van retailers, leveranciers, werknemers, consumenten en is verbonden door zijn eerlijke en authentieke relaties en de mentaliteit dat; het leven een avontuur is waar we allemaal het beste van moeten maken. Als je moedig leeft, is alles mogelijk en kun je genieten van de goede dingen in het leven met de mensen om je heen. 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van het order proces tussen inkoop, logistiek en verkoop. Hierin organiseer je de logistieke administratie, verzending en het optimaliseren van de (interne) logistiek. Jouw focus is erop gericht dat tegen de juiste kosten op het juiste moment de klantafspraken worden gerealiseerd.

Je bewaakt de voorraadniveau ’s voor de verschillende saleskanalen, plant de goederenontvangst leveringen, onderhoudt en optimaliseert het WMS en zorgt hiermee voor een efficiënt logistiek proces.

Je identificeert mogelijkheden voor procesverbeteringen. Samen met de collega’s zorg je ervoor dat procesverbeteringen geïmplementeerd worden om de kosten te verminderen en de klanttevredenheid te verbeteren

Je analyseert de data in het logistiek proces, daarin werk je nauw samen met ICT en Finance.

WAT WIJ VERWACHTEN

• HBO werk- en denkniveau (richting logistiek)

• Ervaring met en kennis in Supply Chain coördinatie/ voorraadbeheer

• Ervaring met en kennis van ERP-systemen

• Ervaring met en kennis van Microsoft Office 365

• Affiniteit met en kennis van (fashion) retail processen (B2B en B2C) en de administratieve verwerking

JOUW VAARDIGHEDEN

• Flexibiliteit en probleemoplossend vermogen

• Ondernemend en betrokken

• Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden

• Stressbestendig

• Bezit over mensenkennis en inlevingsvermogen en daardoor goed in de omgang met mensen

APPLICATION FORM

* Required

Thank you. Your application has been received successfully.